A HAGYOMÁNY FOLYTATÓDIK

Elkezdődtek a Budapesti Karácsonyi Koncert előkészületei, melynek megálmodója és létrehozója Nyári Károly a Duna-Part Programajánlónak adott interjújában mesélt az ünnepi koncertről.

 

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája ez év áprilisában ünnepelte pályafutásának 30. évfordulóját a Müpában megrendezett teltházas nagysikerű jubileumi koncertjével.

Megannyi teltházas koncertet követően, a művész idén Karácsonykor egy különleges koncerttel készül, mellyel szeretné folytatni a már hagyománnyá vált ünnepi koncertsorozatát. Az előadó karácsonyi koncertje az elmúlt év decemberében már 10. alkalommal került megrendezésre és immár az ország egyik legrangosabb zenei és társasági eseményévé nőtte ki magát.

A Lyra-díjas művész eddigi legkülönlegesebb ünnepi szimfonikus koncertjét mutatja be a város egyik legnagyobb és legkiválóbb koncert helyszínén a Budapest Kongresszusi Központban 2016. december 26-án este 19:00 órai kezdettel.

Az elmúlt évek karácsonyi koncertjeinek töretlen sikere teremtette meg a lehetőséget Nyári Károly számára, hogy ebben az évben folytassa a hagyományt Budapesti Karácsonyi Koncert címmel.

A nagyszabású ünnepi koncerten a kitűnő zongorista különleges előadásának lehet szem és fültanúja a nagyérdemű a művész által alapított, kiváló művészekből álló zenekarának, a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Az esten műfaji határokat átlépve a klasszikus és a jazz zenén át Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja különleges egységet alkot a szimfonikus és a big-band zenekar ötvözetéből álló zenekar egyedi hangzásával.

A különleges zenei utazás alkalmával – mint eddig is – a zongora és az ének kapja a főszerepet és természetesen felcsendülnek a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok, mint a White Christmas, Jingle Bells, Silent Night a szeretet ünnepén. A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el egyedülálló feldolgozásban.

Nyári Károly ebben az évben is egy exkluzív zenei élményt ígér a koncertre látogató közönségnek.

A HAGYOMÁNY FOLYTATÓDIK