HU / EN

Rólunk

Rólunk

AZ ÉV LEGEXKLUZÍVABB KARÁCSONYI KONCERTJE, IMMÁR 11. ALKALOMMAL KERÜL MEGRENDEZÉSRE, EZÚTTAL A BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN 2016. DECEMBER 26-ÁN ESTE 19:00 ÓRAI KEZDETTEL.

 

Nyári Károly a közismert zongoraművész az ünnepi est megálmodója és producere 2005-ben hozta létre hagyománnyá vált karácsonyi koncertjét. A tavalyi évben dupla teltházas, fergeteges sikerű koncerttel ünnepelte a karácsonyi koncert fennállásának 10. évfordulóját az Erkel Színházban.

Az elmúlt évek töretlen sikere teremtette meg a művész számára, hogy ez a különleges esemény 2016-tól kezdve Budapesti Karácsonyi Koncert címmel kerüljön folytatásra.

Az előadó célja a Budapesti Karácsonyi Koncert alkalmával, hogy a szeretet ünnepén egy kiemelkedő élményt nyújtson, értéket képviselve az igényes zenét kedvelő közönségnek.

A meghívott sztárvendégek évről évre a magyar zenei élet legkiválóbb előadóművészei, mint Tokody Ilona, Szenthelyi Miklós, Kossuth- és Liszt-díjas előadóművészek, Malek Andrea, Nyári Aliz, Nyári Edit, Szekeres Adrien Szulák Andrea énekesnők.

Az esten, műfaji határokon átlépve, a legmeghittebb klasszikus karácsonyi dalok, mint az Csendes éj, Ó, gyönyörű szép titokzatos éj, Jingle Bells, White Christmas csendülnek fel egyedi feldolgozásban.

A művész különleges hangsúlyt fektet arra, hogy az elhangzó zenei műveket egy kivételes felállású zenekar közreműködésével adja elő.

A művész által 2005-ben alapított kamarazenekar 2016-tól Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar néven folytatja tovább működését, amely felállását tekintve hazánkban egyedülálló, hiszen a jazz és a szimfonikus zenekari hangzás ötvözetét szólaltatja meg. A zenekar kiemelt projektjei közé tartozik Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncertje.

A koncerten elhangzó dalok dramaturgiáját az egyedi látványvilág teszi még meghittebbé és varázslatosabbá.

A Budapesti Karácsonyi Koncertre látogató közönségnek Nyári Károly ebben az évben is egy exkluzív zenei élményt ígér.

 
Scroll Up